Новости

Вести, новитети

Услуги

Односи со јавноста

sample1

Односи со јавноста

Повеќе

Консалтинг

sample1

Консалтинг

Повеќе

Обуки

sample1

Обуки

Повеќе

Настани

sample1

Настани

Повеќе

SI communication nov

.

За нас

Зошто SI communication?

Затоа што ние создаваме вредност, затоа што ние од своите соработници и клиенти создаваме партнери со кои заедно се движиме напред, кон постојан напредок и на крај затоа што ние навистина се грижиме за своите партнери.

Повеќе
si communication why us

Медија

Совети, колумни, медиуми

Рекоа за нас

Порака од нашите клиенти

Ohrid.